Підвищила кваліфікацію в Ukraine Global Faculty на воркшопі "ChatGPT. AI tools you didn't know about before" на 1.5 години, лектор - Михайло Пацан.
Детальніше - тут: WORKSHOP. ChatGPT. AI tools you didn't know about before (mylearnworlds.com)
Підвищила кваліфікацію в Ukraine Global Faculty на воркшопі "ChatGPT. AI tools you didn't know about before" на 1.5 години, лектор - Михайло Пацан.
Детальніше - тут: WORKSHOP. ChatGPT. AI tools you didn't know about before (mylearnworlds.com)
Сунцова О.О. Роль технологій блокчейну у зміні структури ВВП країни / Економічні перспективи підприємництва: виклики воєнного часу та повоєнної відбудови [Електронне видання] : збірник матеріалів VIІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Ірпінь, 31 травня 2024 р. – Ірпінь : Державний податковий університет, 2024. – 628 с. - С.272-279; PDF-формат ; мережеве видання ; інституційний депозитарій. ISBN 978-966-337-738-4 DOI: 10.5281/zenodo.12903640
повний текст можна знайти тут:
LECTURE
The U.S. Approach to Conquering Academic Writing
JONATHAN CISCO - Ph.D., Director of Education at Coursetune, a Senior Fellow of the Higher Education Academy, and founder of The Grad Academy, an academic consulting group for professors and graduate students.
In this lecture, we’ll explore the best practices of academic writing in the United States, including structuring small and large writing projects, level outlining, rhetorical moves, and demystifying the literature review. Students will walk away with a practical set of tools to apply to their own academic writing projects.
Підвищення кваліфікації від Surja Datta PhD, MBA, MA, Senior Lecturer in Strategy and Innovation, Oxford Brookes Business School на тему "Strategic Optionality: Pathways Through Disruptive Uncertainty"
Suntsova O. SOME ASPECTS OF MODELLING IMPACT OF PPP’S ASSETS ON ECONOMIC GROWTH: CASE OF UKRAINE’S RESTORE PROGRAMMS / Conference: ХХ International Scientific Conference «Problems of management of enterprises in modern conditions»: Book of abstracts. – 17-18 April 2024. – K.: National University of Food Technologies, 2024. – P. 187-191. DOI: 10.5281/zenodo.11184601
повний текст: